Trump was niet echt in het Midden-Oosten

KAATSHEUVEL – President Donald Trump bracht vorige week niet echt een bezoek aan het Midden-Oosten. Zijn beveiligers achtten het risico te groot, en boekten daarom de Fata Morgana in de Efteling, alwaar Trump tussen gemotoriseerde poppen met een zwaard stond te zwaaien en zijn hand op een oplichtende wereldbol legde. De president zelf had als enige niet in de gaten dat hij in een pretpark was.

Trump was erg gecharmeerd van het bootje waarmee hij door het Midden-Oosten werd gevaren, en sprak zijn lof uit voor het feit dat overal in dit werelddeel dezelfde themamuziek op straat klonk. Hij schrok hevig toen een hek waar zijn bootje onderdoor ging, naar beneden kwam en hem bijna raakte. “Een laffe aanslag”, aldus de president, “die heldhaftig werd afgewend door de Secret Service.”

ACHT MINUTEN

Het staatsbezoek van Trump aan het Midden-Oosten duurde precies 8 minuten. Aangezien het die dag niet druk was in de Efteling, mocht de president in zijn bootje blijven zitten en deed hij het hele staatsbezoek nog een keer.