Overmars naar Antwerp: 'Dickpics OK, maar hij moet zich niet met voetbal gaan bemoeien'

ANTWERPEN – Marc Overmars mag onder strenge voorwaarden aan de slag bij Antwerp. Algemeen directeur Sven Jaecques laat weten dat Overmars bij zijn club welkom is als hij eerdere fouten achter zich weet te laten. “En dan hebben we het met name over constant een mening hebben over voetbal. Dat willen we niet. Dickpics zijn OK, maar hij moet zich niet met voetbal gaan lopen bemoeien.”

Overmars raakte nog geen twee maanden geleden in opspraak bij Ajax, toen hij daar constant een mening over voetbal ventileerde. “Hij gedroeg zich alsof hij directeur voetbalzaken was of zo”, aldus een medewerker van Ajax. “Door al dat geklets over opstellingen en transfers, is hij er bijvoorbeeld nooit toe gekomen om mij een dickpic te sturen. Ik heb me daardoor echt achtergesteld gevoeld. Iedereen had een dickpic van Overmars, maar ik niet.”

Sven Jaecques wil dat dat soort dingen niet nog een keer gebeuren. “De één een dickpic, dan iedereen een dickpic”, aldus de directeur. “We hopen dat Overmars heeft geleerd van de fouten in het verleden.”

Lees ook: Politie is klaar met Geweldsmonopolie: ‘Tijd voor een ander spelletje’

Of probeer eens een volstrekt willekeurig bericht